Friday 27 April 2012

{ ruusuista }

Hei ihanaiset! Ruusuinen perjantai tervehdys teille. Itse olen lataillut akkujani - pitkästä aikaa saanut olla yksin, ja se on tehnyt hyvää. Aloitin jo eilen kunnon lenkillä, pitkällä suihkulla, rasvailuilla, puunailuilla, ja antamalla muutenkin aikaa itselleni. Aamulla heräilin hiljaisuuteen, join kahvini lähes meditatiivisessä tilassa ja nautin. Tekee välillä hurjan hyvää!
Olen hoidellut pitkin päivää asioita, kiertänyt kukkakauppoja ja puutarhamyymälöitä... Chilin taimet on nyt hankittuna, ja odottavat pääsyä kunnon multaan. Vapun kunniaksi hain myös ensimmäiset orvokit parvekkeelle. Kukkaterapiaa! Vaaleanpunavioletteja ruusuja en voinut vastustaa niitäkään. Eli aika ruusuinen tämä perjantai - noin niin kuin pintapuolisesti ainakin.
Sohvanpäälle tein uuden suojapeiton (ei kylläkään näy tässä kovin hyvin) H&M Homen ale-pöytäliinasta. Ostin saman sarjan kaitaliinatkin, ja ajattelin ommella ne tyynynpäälisiksi. Tummanharmailla kuvioilla koristeltu kangas oli mieleeni, ja kuten olen aikaisemminkin kertonut, mulla on tapana ostella kankaat ompeluksiini myös tällä lailla. Monesti kauniita kankaita saa esim. Hemtexin alesta ostamalla pöytäliinan tai lakanoita. Hinta jää usein halvemmaksi kuin kangaskaupan metritavaralla.
Tuleva viikonloppu on yhtä juhlaa, kun huomenna vietetään siskontytön synttäreitä, ja sunnuntaina isovanhempieni kimppajuhlia. Arvatkaapas vain olinko innoissani, kun neljä vuotta täyttävä päivänsankari toivoi mekkoa, koruja ja kynsilakkaa. Poikalapsen äidille aikamoinen siunaus olla kolmen tytön kummitäti :)
Koitan ennättää postaila viikonloppunakin, mutta nyt toivottelen kaikille aurinkoista perjantaita!

***

18 comments:

  1. Samainen liina roikkuu meillä ikkunassa :) Tytöille on niin paljon helpompi ostaa lahjoja kuin pojille, vai kuvittelenko vaan?? Iloista viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana toi kuosi tuossa liinassa! :)
      Mä en osaa ostaa tytöille mitään lelulahjoja. Olen niin pihalla kaiken maailman zhu zhu petseistä ym. Mutta kunnon tyttöjen juttuja on kiva katsella. Pojille on tosiaan vaikea ostaa lahjaa. Pitää miettiä, että mitä tarvitaan. :) Naisten ja miesten ero.... :D

      Delete
  2. Kuulostaapa siun kuulumiset mukavilta!! :)

    Ihanaa viikonloppua teille ja kivoja juhlia! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Saila! Ihanaa viikonloppua teille myös! ♥

      Delete
  3. Olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi, mutta en ole pitänyt itsestäni mitään ääntä. Nyt sitten ekan kerran kommentoin - noi ruusut ovat aivan mielettömän upean väriset - ja samalla ilmoitan, että blogissani olisi sinulle tunnustus. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips! Kiva, kun jätit tassunjäljen! :)
      Ja kiitos tunnustuksesta. Olen niiden kanssa tosi huono, mutta koitetaan toimia odotetulla tavalla! :)
      Noi ruusut oli kyllä ihanat. Ei sitä väriä edes saa kameralla talteen! Muuten en ihan hirveästi jaksa ruusuista syttyä, mutta nää oli vastuttamattomat!

      Delete
  4. Kunhan saan huomenna siivottua niin käyn kyllä varmasti ostamassa myös kukkia tänne! Älyttömän kauniita ruusuja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eli mukavaa siivouspäivää :D
      Siivooja on kukkansa ansainnut. Näin mä asian aina ajattelen :)

      Delete
  5. Voi, miten ihanaa olisi saada omaa aikaa kotosalla. Taisinkin juuri keksiä, mitä toivon äitienpäivälahjaksi! :D
    Minäkin olen monesti ostanut kangasta liinojen, verhojen tai astiapyyhkeiden muodossa. Löytyy usein kivoja kuoseja.

    Ihanaa viikonloppua sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan totta. Ehkä parempi kuin mikään lahjakortti hemmotteluun. Omaa aikaa omille jutuille!
      Kangaskauppojen hinnat on nykyisin aika kovia. Itse ompelemalla ei tosiaan säästä. Mutta näissä saa helposti valmiiksi päärmättyjä paloja joskus tosi edullisestikin. Kannattaa suosia.

      Ihanaa viikonloppua sinne myös!

      Delete
  6. Ooooo..miksei meillä ole suvussa tai kaveripiirissä AINUTTAKAAN tyttöä! Tahtoo kans ostella kynsilakkoja ja ihania tyttöjen juttuja. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No siellä on sitten ukkovalta! Mä kiersin ihan täpinöissä koruhyllyjä ja valkkasin niitä ihanan eksoottisia kynsilakkoja. Hauskaa, vaikkakin herätti kai huomiota, kun mallasin mekkoja omalle pojalle (jotakuinkin saman kokoinen päivänsankarin kanssa). :)

      Delete
  7. Juhlatunnelmissa!!! Ja onnee blogimuutosta. Aivan mahtavaa! ;))

    ReplyDelete
  8. Voi miten superkauniit ruusut!
    Just olin lounaan jälkeen suuntaamassa kukkakauppaan - toivottavasti sieltä saisi ruusuja siis.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti löysit puskan! :) Kruunaa viikonlopun!

      Delete

Kiitos kun ilahdutat jättämällä tervehdyksen!
Kommentoithan kuitenkin aina uusimpaan postaukseen, jotta viestisi ei mene minulta ohi!