Thursday 26 April 2012

{ valkoista ja mustaa }

Nyt on meneillään jokin vahva mustavalkoinen kausi. Nimittäin minulla. Sisustuksessa lähinnä. Mustavalkoinen käsittää itse mustan ja valkoisen lisäksi harmaan sävyt, savuiset vioeletit ja metallin. Mistään kovin modernista en sisustuksen suhteen haaveile, en ole minimalisti, enkä osaisi asua liian kliinisesti sisustetussa kodissa; Kaipaan rosoisuutta ja tunnelmaa. Omaan mieleeni iskee parhaite sisustus, jossa yhdistyy lämmin tunnelma, virtaviivaiset huonekalut yhdistettynä vanhoihin talonpoikaistyylisiin, ja pisteenä iin päälle, hallittu värimaailma. Blogimaailmassa inspiroidun Stylizimo, Concept by Anna, Helt Enkelt, Kjerstislykke ja House of Philia -blogien kodeista. Kuten varmaan aika moni muukin, en väitä olevani omaperäisempi kuin muutkaan. Jokainen näistäkin kodeista on omanlaisensa, mutta kaikissa on sitä jotain.
Sisustamisen suhteen olen itse nyt todella heikoilla jäillä. Vuokrakotia ei sen enempää nyt sisustella, mitään uutta ei oikein kannata hankki, mikäli ei ole täysin varma, että sille on käyttöä myös siinä tulevassa oikeassa kodissamme (joka toivottavasti löytyy pian!).
Tämä sama värimaailma oli myös täydellinen keittiö -postauksessa, jossa ylipäätään oli sisustuksellisesti palaset juuri mieleeni. Lämmin tunnelma kera viileiden värien! Teen jatkuvasti ajatustyötä tulevan kodin saralla. Vaikka itse taloa ei ole vielä löytynyt, suunnittelen ja haaveilen. En ehkä jaksaisi muuten. Ja toisaalta, näytöillä käydessään on hyvä muistaa omat todelliset haaveensa ja unelmansa, eikä sortua ensimmäiseen myynnissä olevaan ihan OK taloon. Niinpä katselenkin kohteita jonkinlaisen harmaasuotimen läpi, yritän nähdä myynnissä olevat seinät maalattuna himmeillä kalkkimaaleilla, ja kuvitella tilaan omanlaiseni tunnelman. Ja uskon, että joku kerta tärpää!
Kokosin pienen kollaasin joistakin yksityiskohdista, jotka voisin mahduttaa niin tänne väliaikaiskotiin, kuin siihen tulevaan loppusijoituskohteeseenkin. 






Kangaspussi H&M, tyyny Day Home, kynttilä H&M, taulu Therese Sennerholt, kynttilänjalka Day Home, taulu Therese Sennerholt, tyynyliina H&M, kynttilät Tine K, Tyyny Day Home, kangaspussi H&M, tyyny Day Home, pöytä Tine K.
Inspiraatiokollaasi löytyy myös muuttoahdistuksessa kirjoitetusta postauksesta. Ja sen luettuani tajusin, ettei tässä juuri nyt taideta tarvita yhtään ylimääräistä kynttilää tai kynttilänjalkaa.....


***

6 comments:

  1. Tuo pöytä on kyllä todella ihana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on. Tosin alan taipumaan niihin harmaisiin jalkoihin :)

      Delete
  2. Tämä mustavalkoisuus on nyt valttia, itse olen ensimmäistä kertaa luisumassa valkoisesta myös mustaan, se jotenkin ryhdittää...toisaalta mieli on niin muuttuvainen, ensi vuonna voinkin jo ajatella ihan eri tavalla...pidän kaikista kuvakollaasin tuotteista kovasti-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneksi naisella on oikeus muuttaa mielensä :)
      Toisaalta näen noi värit aika ajattomina, ei sellaisina, joihin helposti kyllästyy. Helppo myös heittää lisää väriä joukkoon, tuohon sulautuu melkein mikä vaan. Ja mutenkin houkuttaa se ajatus kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Että sisustus olisi ajaton ja ajan hammastakin kestävä.

      Delete
  3. Terppistä! Kieltämättä aika viehättää kollaasi! Jotenkin mustavalkosuus innostaa muakin nyt. Siis jos joskus ehteis jotain kotia laittelemaan :) Nyt viikonloppuna ekaa kertaa möksälle, jiihaa!

    Onnittelut myös uudesta blogiosotteesta! Toivottavasti mä löydän sinne sit, vaikken kovin aktiivisesti nyt blogeja seuraile. Ja iloista vappua myös!

    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka, Teija! Sä olet todellakin tehnyt katoamistempun!
      Ihanaa vappua teille kaikille! Toivottavsti nähdään myös Bellan puolella, ja toivottavasti myös livenä. Nyt meilläkin olis taas katto pään päällä, eli voitais treffata porukalla :)
      Halit♥

      Delete

Kiitos kun ilahdutat jättämällä tervehdyksen!
Kommentoithan kuitenkin aina uusimpaan postaukseen, jotta viestisi ei mene minulta ohi!