Saturday 28 April 2012

{ merta päin }

Eikun sinne syntymäpäiville. Mutta aika merihenkisessä asussa kuitenkin. Päälle pääsi Lindexin Holly & Whyte -malliston navy bleiseri. Jäikin ainoaksi ostokseksi tuosta mallistosta, kun raidallinen maksimekko jäi puoleen kinttuun, eikä siten ollukaan niin kovin maksi. Joku vihjasikin, että jakun materiaali on aika pölyä imevää, ja totta; Teippirullaa saa kyllä käyttää ahkerasti.
Merihenkiset sävyt sai kaverikseen lämpimän sävyiset asusteet. Sinistä, beigeä, konjakkia ja kultaa. Niitä tänään. No, mutta nyt kuitenkin kohti synttäreitä. Hello Kitty paketit kainaloon ja lohirullat messiin. 

Feissarissa laitoinkin teille eilen kuvan mun uusista vappulaseista. Piti tänään käydä tuossa paikallisessa optikkoliikkeessä kysymässä, onko mitään enää tehtävissä, mutta voitteko kuvitella: Lauantaisin suljettu! Jees, kyllä maalla on mukavaa!


***

16 comments:

  1. Ihanan klassista! Itse tapoihini jämähtäneenä olen ostanut kaikki "merihenkiset" raitavaatteet tänä vuonna musta-valkoisena...joku värikäs bleiseri sopisi niiden kanssa, mutta tästä jakustahan ei ollut kuin tummansininen? Täytyy jatkaa etsintää...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, ei ollut muita värejä. Tosin mä olen kanssa aika huono värien kanssa, joten kelpaa mulle. Veikeän väriset pöksyt sopii kyllä tämän kaveriksi oikein hyvin!

      Delete
  2. Ihania taas nuo siun asut!!

    Ja hih, upeat on vappulasisi :))

    Mukavia juhlien jatkoja <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Saila!
      Juhlat oli ihanat, tosin nyt on aika väsynyt olo :) Vappulasit on mahtavat, melkein ei raaskisi mennä niiden kanssa optikollekaan, ei ainakaan ennen vappua :D
      Huomenn apitäisi taas juhlia, joten nyt ladataan akkuja.
      Ihanaa viikonloppua! ♥

      Delete
  3. Ihana asu, mä olisin tykännyt siitä toisesta jakusta samaisesta mallistosta sellaisesta raidallisesta, mutta en löytänyt enää kokoa, taisin olla liikkeellä liian myöhään. Mukavia juhlia !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siskon kanssa just rupateltiin näistä vaatteista. Hän oli ostanut enemmänkin, ja just sen raidallisen jakun. Mä olisin ottanut vielä ne beiget chinotkin, mutta ei kans ollut enää kokoa jäljellä. Matti Myöhäiset :)

      Delete
  4. Sininen klassinen on minunkin suosikkini tänä keväänä. Asu pukee sinua. Hyvää viikonloppua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mukavaa viikonloppua sinnekin! Merihenkisyys iskee minuunkin, jotenkin niin raikas ja kesäinen. Silti huoliteltu kokonaisuus!

      Delete
  5. Ihanan raikas setti! Tykkään. Kuten tykkäsin niistä sun laseistakin FB:ssa ;D Niin ja koska tänään on kiva päivä ja tykkään ihan kaikesta niin kehun samaan syssyyn myös sinun hiukset - ihana vaalea sävy :)

    IHANAA lauantain jatkoa, tää lähtee nyt lenkille!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lasit on aika mahtavat. Ihan hyvää jälkeä tollaselta vuosi ja 8 kuukautta olevalta :)
      Hiukset alkaa nyt tuntuun omilta, kun on taas pari milliä juurikasvua. Aluksi oli taas kalju olo, kun juuri oli niin vaalea ja luonnoton.
      Mä olen syönyt tänään niin paljon, että tekin ihan kamalasti mieli lenkille. Vaan ei voi, kun ei ole lapsenvahtia! Pitää siis rojahtaa sohvalle - ja syödä ehkä lisää... :Z

      Delete
  6. Upean näköinen asu. Tuo merimieshenkisyys on kauniin tyylikästä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta! Siistiä, simppeliä, tyylikästäkin, ja ennen kaikkea rentoa!

      Delete
  7. Ihana asu sinulla :)))

    Harmillista kun tuo bleiseri on sellaista materiaalia, mikä imee pölyn itseensä :/

    Pienenä vinkkinä voin sanoa, että minulla on Zaran sininen bleiseri ja se on ollut ihan huippu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, vähän harmi. Tosin tänään on ollut bleiseri takkina, eikä ole tarvinnut teippiharjaa käyttää. Silkkihuivin kanssa menee, mutta villaa ei oikein siedä :)
      Pitää katsastaa joku kerta zaran versiot. Mä muistan joskus katsoneeni siellä samantapaista!

      Delete
  8. Hiio hoi ja hyvää vappua!

    Eiks lasit pitäis olla tossa kunnossa vasta dagen efter? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tai ehkä tää aloitti juhlimiset hiukan förskottina :D
      Lasit on jo kunnossa, aamulla menin silmälasiliikkeeseen, ja hiukan nolona selitin, että en mä ite mitään ole örveltänyt.... ;D

      Delete

Kiitos kun ilahdutat jättämällä tervehdyksen!
Kommentoithan kuitenkin aina uusimpaan postaukseen, jotta viestisi ei mene minulta ohi!